Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"ΤΡΑΙΝΟSΕ"  

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ



     Με βαρύγδουπες διατυπώσεις η "ΤΡΑΙΝΟSE" προσπαθεί να πείσει τους επιβάτες της ότι πρόκειται για σοβαρή Ευρωπαϊκή και όχι τριτοκοσμική συγκοινωνιακή επιχείρηση! Αναιδέστατα διατυμπανίζει την "άνεση" και τις "διευκολύνσεις" που παρέχει προς τους επιβάτες της και ειδικά προς τα Α.Μ.Ε.Α. ενώ στην πραγματικότητα θεωρεί τους επιβάτες-επιβλάκες οι οποίοι θα πρέπει να πληρώνουν ευρωπαϊκά κόμιστρα με τριτοκοσμικές "παροχές" κεντρώας Αφρικής.

     Γράφει στον διαδικτυακό της η "ΤΡΑΙΝΟSE" χωρίς να κοκκινίζει:

"Επιπροσθέτως, οι σταθμοί και συρμοί του Προαστιακού έχουν τον ακόλουθο εξοπλισμό:› Χρήση ειδικής ράμπας για την επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών με κινητικές δυσκολίες στους συρμούς (κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης μέσω ιστοσελίδας ή τηλεφωνικού κέντρου)."   


     Ας δούμε τώρα ποιά είναι η πραγματικότητα λειτουργίας της "ΤΡΑΙΝΟSE" στον σταθμό Κορωπίου τον οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά τα υπέρ 300 Μέλη της Ομάδος μας, μεταξύ των οποίων και Α.Μ.Ε.Α. τα οποία μεταφέρονται από παρευρισκομένους στα χέρια κάθε φορά που φθάνουν σε αυτό το συγκοινωνιακό κολαστήριο, μιας Χώρας που θέλει να ανήκει στην Ευρώπη! 

 
Προς κάθε Αρμόδιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
Προς κάθε Αρμόδιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
 22 Νοεμβρίου 2011
Κύριοι,

Υπό την ιδιότητά μου του επικεφαλής της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αποτελουμένης από υπερ-300 Μέλη τα οποία προπονούνται στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου εξυπηρετούμενα κατά το πλείστον με τον Προαστιακό και το Μετρό μέχρι και από τον σταθμό Κορωπίου, σας εκθέτω τα παρακάτω :

α. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ο σταθμός Κορωπίου παραμένει ουσιαστικώς αφύλακτος και ανασφαλής οι δε υπάρχουσες κάμερες ασφαλείας κανέναν δε πείθουν περί της αποτελεσματικότητός τους. Πολύ συχνά στις αποβάθρες του συγκεκριμένου σταθμού παρατηρούνται επεισόδια μεταξύ αγνώστου εθνικότητος και νομιμότητος αλλοδαπών οι οποίοι, άλλοτε "χαριεντιζόμενοι" άλλοτε συμπλεκόμενοι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των αναμενόντων επιβατών οι οποίοι λόγω της αραιότητος των δρομολογίων αναγκάζονται να παραμένουν επί μακρόν στις αποβάθρες. Δυστυχώς, η περιοχή Μεσογείων (Παιανίας, Παλλήνης, Κορωπίου και Μαρκοπούλου) είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει κατακλυσθεί από μη καταχωρισμένους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν διστάζουν να αναπτύξουν την oποιανδήποτε παραβατική συμπεριφορά εκ των προτέρων γνωρίζοντες ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι ως μη δυνάμενοι να εντοπιστούν και, δυστυχέστατα, κατά την διάρκεια των προαναφερθέντων επεισοδίων δεν παρατηρείται επέμβαση προσωπικού ασφαλείας και τούτο είναι εγγεγραμμένο στις συνειδήσεις των δραστών ώστε συνεχώς να αποθρασύνονται και τα κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών να πολλαπλασιάζονται στον συγκεκριμένο σταθμό. Η κατάσταση αυτή έχει προβληματίσει σοβαρά τόσο τον υπογράφοντα όσο και τα πλείστα των Μελών μας (πολλά από τα οποία γυναίκες νεαρής ηλικίας) με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα λήψεως αποφάσεων από μέρους της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" ώστε να υποχρεωθείτε σε αποζημιώσεις βλάβης εις βάρος μας λόγω ανυπάρκτων μέτρων ασφαλείας στον συγκεκριμνένο σταθμό, λόγος για τον οποίο, παρακαλούμε, να λάβετε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας του σταθμού Κορωπίου.

β. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Δυστυχώς, είναι παρατηρημένο ότι στον Σταθμό Κορωπίου συστηματικώς δεν λειτουργούν ούτε οι ανελκυστήρες ούτε οι κυλιόμενες κλίμακες με αποτέλεσμα οι επιβάτες να υποχρεούνται σε άνοδο από το κλιμακοστάσιο, κάτι ιδιαιτέρως επίπονο και κοπιαστικό, ιδιαιτέρως για όσους μεταφέρουμε ατομικές αποσκευές! Δεν θα αποτελούσε, ίσως, πρόβλημα εάν λειτουργούσαν εναλλάξ ανελκυστήρες ή κυλιόμενες κλίμακες, αλλά είναι απολύτως απαράδεκτο και τριτοκοσμικό να μη λειτουργούν ταυτοχρόνως και τα δύο μέσα, όπως συστηματικώς παρατηρείται στον σταθμό Κορωπίου. Και επ΄αυτού, οι επιβάτες-Μέλη της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" που χρησιμοποιούμε τον σταθμό Κορωπίου επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Εν αναμονή επιβεβλημένων ενεργειών σας,

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ

     Το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα στάλθηκε την αναγραφομένη ημερομηνία στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις οι οποίες αντιστοιχούν στους δύο διευθυντικούς συμβούλους ("ΜΕΤΡΟ" και "ΤΡΑΙΝΟSE") και στις αντίστοιχες υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, παραπόνων και γραφείο τύπου των δύο εμπλεκομένων υπηρεσιών οι οποίες συστεγάζονται λειτουργικά στον σταθμό του Κορωπίου.

feedback@osenet.gr
papmilt@otenet.gr,
pressoffice@yptp.gr
prdamel@amel.gr,
pservice@ametro.gr
info@ametro.gr
1110@proastiakos.com.gr
gds@isap.gr
a.ziliaskopoulos@trainose.gr
amea@trainose.gr.

     Εκ μέρους της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το "ΜΕΤΡΟ" λάβαμε ένα διευκρινιστικό μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο σταθμός του Κορωπίου ανήκει στην ευθύνη της "ΤΡΑΙΝΟSE" ενώ από πλευράς "TΡAINOSE" δεν λάβαμε καμία απάντηση, ή μάλλον λάβαμε μία απάντηση από το αυτόματο σύστημα της Google σύμφωνα με το οποίο, το ειδικό μέιλ που υποδέχεται μηνύματα σχετικά με την εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α. της "ΤΡΑΙΝΟSE" δεν ...λαμβάνει πια μηνύματα! Δηλαδή, το κατ' εξοχήν κέντρο υποδοχής μηνυμάτων που αφορούν στην εξυπηρέτηση επιβατών με ειδικές ανάγκες είναι νεκρό!

     Επειδή, εν αντιθέσει με τον αληθώς δημοκράτη-φιλελεύθερο αρμόδιο ...Υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" επιμένει στην ...φασιστική εξυγίανση της διοικητικής αθλιότητος της Χώρας μας, ήδη το Νομικό Τμήμα μας μελετά την δικαστική οδό για την απαίτηση αποζημιώσεων από την απαράδεκτη "συμπεριφορά" της "ΤΡΑΙΝΟSE". Ωστόσο, θα ήταν ενδιαφέρουσα και η άποψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Α. Ζηλιασκόπουλου την οποία θα περιμένουμε προς δημοσίευση ενώ, σύντομα θα παρουσιάσουμε και "εύγλωττο" φωτογραφικό υλικό για την αθλία κατάσταση που επικρατεί στον σταθμό Κορωπίου...

KAI H AΠΑΝΤΗΣΗ :

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟSΕ Α.Ε. απήντησε με τηλεομοιοτυπικό έγγραφο στις 2 Δεκεμβρίου 2011, επιβεβαιώνοντας έμμεσα αλλά και εύγλωττα ότι η δημοκρατική κατάρα δεν άφησε ανέγγιχτες ούτε τις δημόσιες μεταφορές σ' ετούτη την Χώρα ενώ ο εποπτεύων δοτός "Υπουργός" Μάκης Βορίδης της δοτής "κυβερνήσεως μαριονετών" Λουκά Παπαδήμου οψίμως ανεκάλυψε την ...δημοκρατικότητά του! Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πολιτικός εκφυλισμός ουδεμία παρέχει προσδοκία βελτιώσεως των "κοινών" στη Πατρίδα μας την οποία μόνο η γενική εξέγερση την σώζει:  


     Πράγματι εμπεριστατωμένη η απάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Α. Ζηλιασκόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε. Απομένει πλέον η δική μας η απάντηση αν θα εξακολουθήσουμε να ανεχόμαστε τη δημοκρατική διάλυση μιας Κοινωνίας η οποία έχει καθήκον, επιτέλους, να λειτουργήσει!


______________________________


ΥΓ : 

EΠITEΛΟΥΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!


     Eυχαριστούμε την "ΕΡΓΟSΕ" (τεχνική θυγατρική της "ΤΡΑΙΝΟSΕ") η οποία, μετά τα διαβήματά μας, κινητοποιήθηκε κι επισκεύασε τις κυλιόμενες κλίμακες και τους ανελκυστήρες στον Σταθμό Μετρό/Προαστιακού  Κορωπίου.



     Όμως, είναι απορίας άξιο γιατί το αυτονόητο θα πρέπει να γίνεται παραδεκτό σε μία Κοινωνία μετά από διαβήματα και οχλήσεις... Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δε θα πάψει να μάχεται και για ο,τιδήποτε θεωρεί εθνικά και κοινωνικά ηθικό, ασφαλώς και πέραν της Έφιππης Τοξοβολίας!


27η Δεκεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.