Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ως φορέας, κυρίως, παραγωγής Πολιτισμού κι ευθυγραμμισμένη με την προτροπή του Αριστοτέλους ο οποίος θέλει τον Πολίτη ενεργό πολιτικό ον, δεν ασχολείται απλώς με το εφιπποτοξοτικό αντικείμενό της αλλά και με ό,τι ο Πλάτων συνιστά στον Πολίτη να ασχολείται, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται και γίνονται αποδεκτά στο Άρθρο 5 του Καταστατικού της.

     Στο πλαίσιο της προτεταγμένης αγωνίας μας για την βελτίωση του όλου κοινωνικού πλαισίου μέσα στο οποίο, κατ' ανάγκην, ανελίσσεται η εφιπποτοξοτική δραστηριότητά μας, είχαμε, έχουμε και θα έχουμε την παρρησία της διατυπώσεως αυστηρής κριτικής για όσα "κακώς κείμενα" συμβαίνουν στην Χώρα την οποία, πρωτίστως, σεβόμεθα και αγαπούμε! Εν μέσω αυτής της κριτικής και οι επανειλημμένες τοποθετήσεις μας κατά του ενστόλου σώματος των ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ οι οποίοι στρέφουν τα όπλα τους κατά του Ελληνικού Λαού προκειμένου να στηρίξουν, στο προδοτικό έργο της, την δοτή και ως εκ τούτου αντισυνταγματική και παράνομη χούντα του Λουκά Παπαδήμου. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν κι ελπιδοφόρες εξαιρέσεις, περιπτώσεις ευόρκως λειτουργούντων αστυνομικών οι οποίες θα ήταν άδικο να αποσιωποιηθούν υπό την δημοκρατικότατη «λογική» των αριθμητικών δεδομένων «πλειοψηφίας» και «μειοψηφίας». 

     Στις 22 Νοεμβρίου 2011 διεβιβάσαμε στο Τμήμα Γενικής Αστυνομεύσεως της Γενικής Αστυνομικής Διευθύνσεως Αττικής  (Γ.Α.Δ.Α.) την παρακάτω καταγγελία:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ο σταθμός Κορωπίου παραμένει ουσιαστικώς αφύλακτος και ανασφαλής οι δε υπάρχουσες κάμερες ασφαλείας κανέναν δε πείθουν περί της αποτελεσματικότητός τους. Πολύ συχνά στις αποβάθρες του συγκεκριμένου σταθμού παρατηρούνται επεισόδια μεταξύ αγνώστου εθνικότητος και νομιμότητος αλλοδαπών οι οποίοι, άλλοτε "χαριεντιζόμενοι" άλλοτε συμπλεκόμενοι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των αναμενόντων επιβατών οι οποίοι λόγω της αραιότητος των δρομολογίων αναγκάζονται να παραμένουν επί μακρόν στις αποβάθρες. Δυστυχώς, η περιοχή Μεσογείων (Παιανίας, Παλλήνης, Κορωπίου και Μαρκοπούλου) είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετά χρόνια έχει κατακλυσθεί από μη καταχωρισμένους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν διστάζουν να αναπτύξουν την oποιανδήποτε παραβατική συμπεριφορά εκ των προτέρων γνωρίζοντες ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι ως μη δυνάμενοι να εντοπιστούν και, δυστυχέστατα, κατά την διάρκεια των προαναφερθέντων επεισοδίων δεν παρατηρείται επέμβαση προσωπικού ασφαλείας και τούτο είναι εγγεγραμμένο στις συνειδήσεις των δραστών ώστε συνεχώς να αποθρασύνονται και τα κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών να πολλαπλασιάζονται στον συγκεκριμένο σταθμό. Η κατάσταση αυτή έχει προβληματίσει σοβαρά τόσο τον υπογράφοντα όσο και τα πλείστα των Μελών μας (πολλά από τα οποία γυναίκες νεαρής ηλικίας) με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα λήψεως αποφάσεων από μέρους της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" ώστε να υποχρεωθείτε σε αποζημιώσεις βλάβης εις βάρος μας λόγω ανυπάρκτων μέτρων ασφαλείας στον συγκεκριμένο σταθμό, λόγος για τον οποίο, παρακαλούμε, να λάβετε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας του σταθμού Κορωπίου.”

     Επί της ως άνω καταγγελίας μας, στις 18 Ιανουαρίου 2012, η αρμοδία αστυνομική υπηρεσία απήντησε με έγγραφο το οποίο απέστειλε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και το οποίο έχει ως εξής:



     Δυστυχώς και για λόγους αφορώντες σε διαδικτυακά προβλήματα το, ως άνω, έγγραφο δεν έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας και σήμερα δεχθήκαμε ένα ευγενέστατο τηλεφώνημα από έναν Ανθυπαστυνόμο, αρμόδιο για την διαχείριση του εγγράφου, ο οποίος μας ενημέρωσε για την αποτυχία της αποστολής του εγγράφου και μας διευκόλυνε με την επαναποστολή του στο τηλεομοιότυπο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" προκειμένου να ενημερωθούμε για τις υπηρεσιακές κινήσεις τους και την ανταπόκριση στο ζήτημα της διασφαλίσεως της τάξεως στη περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Κορωπίου. Ο εν λόγω Ανθυπαστυνόμος της Γ.Α.Δ.Α. μερίμνησε ώστε να μας αποσταλεί αμέσως το εκκρεμούν έγγραφο της υπηρεσίας του στο τηλεομοιότυπό μας, μας έδωσε πειστικές εξηγήσεις περί των ενεργειών της υπηρεσίας του ώστε να μας αναπτερώσει το (υπό σοβαρή αμφισβήτηση...) αίσθημα ασφαλείας μας και προσέξαμε ότι η τηλεφωνική κλήση την οποία με πρωτοβουλία του μας έκανε προήρχετο όχι από υπηρεσιακό τηλέφωνο αλλά από το προσωπικό του φορητό τηλέφωνο. Εκ των υστέρων και συνομιλώντας με συνάδελφο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ μάθαμε ότι ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ για την επικοινωνία των αστυνομικών υπηρεσιών με τους Πολίτες (!!) και πολλοί Αστυνομικοί προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υπηρεσιακές επικοινωνίες τους με τους Πολίτες επιλέγουν την χρέωσή τους με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά εις βάρος του μισθού τους! Αυτό είχε επιλέξει και ο ευγενής Ανθυπαστυνόμος της περιπτώσεώς μας! Επί πλέον, μάθαμε από τον ίδιο συνάδελφο ότι σε πολλές περιπτώσεις διώξεως εγκλήματος υπάρχουν Αστυνομικοί οι οποίοι κινούνται με τα ιδιωτικά τους οχήματα επιβαρυνόμενοι το κόστος καυσίμων, αφού ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ αρκετά καύσιμα και οχήματα για την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών!

     Ευγνώμονες για τις ενέργειες των υπογραφόντων το ως άνω απαντητικό έγγραφο, θεωρούμε εαυτούς πλέον ευγνώμονες προς τον αρμόδιο Ανθυπαστυνόμο, υπεύθυνο διαχειρίσεως του προεκτιθεμένου εγγράφου, για τις ενέργειές του και, κυρίως, για την πρωτοβουλία της οικονομικής του επιβαρύνσεως κατά την διεκπεραιωτική του διαδικασία ώστε να ενημερώσει τον Πολίτη, ως μη ώφειλε.

     Ναι! υπάρχουν ελπιδοφόρες εξαιρέσεις ακόμη και στην ΕΛ.ΑΣ.! 

___________________

 

ΥΓ. 16ης Φεβρουαρίου 2012:

     Kαι ΠΡΑΓΜΑΤΙ λειτούργησε η ΕΛ.ΑΣ!  Στη σημερινή ειδησεογραφία της "ΖΟΥΓΚΛΑΣ"  διαβάζουμε την παρακάτω είδηση:

Συνελήφθησαν για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Κορωπί
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012, 14:45

Δύο άτομα, μέλη σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις σε ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευαν οι ιδιοκτήτες τους στο χώρο του σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Κορωπί, συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 30χρονο, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει από το σταθμό λίγο πριν από τη σύλληψή τους.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, παραβίαζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σταθμό του Κορωπίου, από τα οποία αφαιρούσαν ηχοσυστήματα, συσκευές πλοήγησης και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι κατά το τελευταίο δίμηνο οι δράστες διέρρηξαν 10 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012, 14:49

     Η πραγματική μάστιγα που ταλαιπωρούσε όσους σταθμεύαμε τα αυτοκίνητά μας έξω από τον σταθμό του Κορωπίου για να εξυπηρετηθούμε με τη δημόσια συγκοινωνία, αντιμετωπίσθηκε με επιτυχία από τους ευόρκως λειτουργήσαντες Αστυνομικούς, τους οποίους κι ευχαριστούμε, ευχόμενοι να τους μιμηθούν και οι επίορκοι πραιτωριανοί οι οποίοι στρέφουν τα όπλα τους εναντίον μας, υπερασπιζόμενοι τη χούντα των προδοτών του κ(Υ)νοβουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.