Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΟΧΙ!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

     Μπορεί να είναι διάχυτη η εντύπωση ότι όλα καταρρέουν σ΄αυτό τον Τόπο, ότι όλοι και όλα έχουν διαφθαρεί, αλλά κάθε άλλο παρά είναι έτσι! Ευτυχώς, μπορεί το όνομα "Τσοχατζόπουλος" να προκαλεί εμετό αλλά ένα άλλο όνομα, αυτό του Κωνσταντίνου Λαψάνη έρχεται να αντισταθμίσει με υπερηφάνεια, τη ντροπή που μας κάνουν να νοιώθουμε οι διάφοροι "Τσοχατζοπουλαίοι"!

     Ο Κωνσταντίνος Λαψάνης είναι ένας νεαρός Συνέλληνας ο οποίος σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίρηση. Ανάμεσα στην εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του και στην προπονητική του Αθλήματός του την οποία ασκεί στον Σύλλογο "ΤΥΦΩΝ", ο νεαρός Συνέλληνας σκέφθηκε να προσφέρει μία δυνατότητα εισαγωγής στην καλαθοσφαίρηση και, κατ΄ επέκταση στον Αθλητισμό, στα νέα παιδιά αυτής της τάλαινας Χώρας! Έτσι, ο Κωνσταντίνος Λαψάνης, παρά τις βαρύτατες στρατιωτικές κι επαγγελματικές υποχρεώσεις του διοργανώνει μία αθλητική εκδήλωση για τους σημερινούς "πιτσιρικάδες" δείχνοντάς τους ένα υγιές αθλητικό "μονοπάτι" με τον ακόλουθο τρόπο :




     Και, βέβαια, ο διοργανωτής είχε την πρωτοβουλία να καλέσει την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" προκειμένου να παρουσιάσουμε την Παραδοσιακή Τοξοβολία στους νεαρούς προσκεκλημένους του, κάτι που θα κάνουμε με ιδιαίτερη χαρά, τιμώντας την οργανωτική πρωτοβουλία του και τη διάθεση προσφοράς του προς τους (σχεδόν...) συνομιλήκους του!

     O Kωνσταντίνος Λαμψάνης και η Ομάδα του, ο "ΤΥΦΩΝ" δεν εξαντλούν το ενδιαφέρον τους στην αθλητικοποίηση των νέων Ελλήνων. Έχουν ένα πολύ πιο φλέγον "ενδιαφέρον", συνεισφέροντας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών. Όπως μας "πληροφορεί" η παρακάτω φωτογραφία, η εύστοχη προτροπή του Κωνσταντίνου και της Ομάδος του "ΤΥΦΩΝ" είναι : "Άσε τη ζωή που κάνεις, ψάξε τη ζωή που χάνεις!" και, ομολογουμένως, είναι ό,τι πιο αναγκαίο (δυστυχώς..) για πολλά νέα παιδιά, σήμερα!
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.