Σάββατο 26 Μαΐου 2012

H ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΗΣ
"ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"


     Τηρώντας την βασική μας Αρχή, "δωρεάν εκπαίδευση για όλους", πριν ελάχιστους μήνες αναρτήσαμε στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη μας προς χρήση των Μελών μας αλλά και κάθε ενδιαφερομένου. Ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η δωρεάν Παιδεία και δεν υπολογίσαμε κόπο ώστε να αναρτούμε συνεχώς βιβλία και άλλο πληροφοριακό υλικό στον "λογαριασμό" της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" γύρω από την Ιππασία, την Τοξοβολία, την Ιστορία αλλά και πολλές άλλες επιστήμες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους Εφιπποτοξότες μας.


     Σε ελάχιστο χρόνο διαπιστώσαμε ότι ο κόπος μας άξιζε περισσότερο απ΄ ό,τι προσδοκούσαμε και σήμερα διαβάσαμε τις παρακάτω στατιστικές τις οποίες μεταφέρουμε αυτούσιες:


     Η επισκεψιμότητα της ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης μας παρουσίασε ανάλογη επιτυχία με εκείνη της επισκεψιμότητος των διαδικτυακών τόπων της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και φανερώνει ότι, όχι μόνον τα Μέλη μας αλλά κι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός επισκεπτών, μας παρακολουθούν καθημερινώς.


     Με τα "ράφια" μας γεμάτα ενδιαφέροντες τίτλους, θεωρούμε ότι εκπληρώνουμε το πολιτισμικό μας έργο ακόμη και στον τομέα της παροχής βοηθημάτων προς τους Εφιπποτοξότες αλλά και επισκέπτες μας, σε ένα άθλιο "κράτος" το οποίο είναι ανίκανο να παρέξει ακόμη και πανεπιστημιακά βοηθήματα στους ...φοιτητές του, όπως είναι υποχρεωμένο!


     Από πλευράς μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όχι απλώς όσους εμπιστεύονται σε εμάς την εφιπποτοξοτική τους εκπαίδευση αλλά και όσους μας εμπιστεύονται για την βελτίωση του παιδευτικού επιπέδου τους, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη μας. Την ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη μας μπορείτε να την επισκέπτεσθε από το κάτω μέρος της σελίδος του παρόντος Ιστολογίου μας [Ηλεκτρονικό Βιβλιοστάσιο] και από εδώ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.