Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ANΥΨΩΣΗ 'ΠΗΧΕΩΣ'



     Ανυψώσαμε τον πήχυ! Τέσσερα χρόνια "δουλειάς" στις κοντινές αποστάσεις μας δίνει το δικαίωμα να απαιτήσουμε περισσότερα από τις επιδόσεις της ευστοχίας μας σε μεγαλύτερες, πια, αποστάσεις. Και ασκούμενοι σε ένα ιδανικό κατάφυτο σημείο μπορούμε να καταφεύγουμε και σε ελκυστικές προσομοιώσεις οι οποίες κρατούν υψηλά όχι μόνον τον πήχυ αλλά και το ενδιαφέρον μας!


     Μόνον έξι βέλη για τον κάθε Συνασκούμενο στη σημερινή Προπόνηση, όμως έξι πολύ ποιοτικά βέλη με απέραντο χρόνο για επικοινωνία μεταξύ των Συνασκουμένων και ανασκόπηση των ατομικών προσπαθειών τους.


     Οι στόχοι μας άλλαξαν κι έγιναν πιο δύσκολοι, πιο μικροί, αιωρούμενοι από τον άνεμο καθώς κρέμονται από λεπτά κλαράκια απαιτώντας ιδιαίτερη παρατηρητικότητα για τον έγκαιρο εντοπισμό τους... Όμως, το νέο "σκηνικό" διεγείρει ακόμη περισσότερο τις αισθήσεις και το ένστικτο του Πολεμιστή!


     Τα αποτελέσματα αυτών των πρώτων εφαρμογών των νέων προπονητικών σεναρίων μας, παράξενα! Ακόμη και οι μόλις αρχάριοι τα καταφέρνουν αρκετά ικανοποιητικά. Συμπέρασμα: η "επένδυση" της τετραετούς εργασίας της Ομάδος μας ωφελεί και τους αρχαρίους οι οποίοι, συνασκούμενοι με τους προχωρημένους "έλκονται" από αυτούς, δικαιώνοντάς μας που ποτέ δε θελήσαμε να διακρίνουμε τους Συνασκουμένους σε "αρχαρίους" και "προχωρημένους".


     Το επόμενο συγκλονιστικό συμπέρασμα για όποιον παρακολουθεί την εξέλιξη των τελευταίων Προπονήσεών μας είναι το απροσδόκητο από τις επιδόσεις κάποιων οι οποίοι περνούν "απαρατήρητοι" και ...όμως! Συνασκουμένη μεγαλύτερης ηλικίας πέτυχε την πρώτη επίδοση στη δύσκολη τοξευτική "διαδρομή" του Σαββάτου, ενώ, Συνασκούμενος με κινητικό πρόβλημα, πέτυχε , επίσης, την πρώτη επίδοση στη δύσκολη τοξευτική διαδρομή της Κυριακής, με ασύλληπτα μικρό χρόνο! Έτσι, ξαναθυμηθήκαμε προηγούμενο δημοσίευμά μας για να ξαναεκτιμήσουμε τα οφέλη της Πολεμικής Τέχνης μας.

     Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την Κατερίνα και τον Δημήτρη τους οποίους ο αγαπητός μας Γεώργιος "μύησε" στην πρακτική της Παραδοσιακής Τοξοβολίας και, βεβαίως, τον Steven ο οποίος για πολλοστή φορά έγινε αρωγός της Ομάδος προσφέροντας πολλά ξύλινα παραδοσιακά βέλη Ουγγρικής κατασκευής προκειμένου να καλύπτουν ανάγκες Μελών που λαμβάνουν μέρος σε Αποστολές εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.