Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΘΕΣΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


     H «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είχε την Τιμή να γίνει αποδέκτης ενός αιτήματος για την πρόταση ενός στελέχους προς πλήρωση διοικητικής θέσεως εργασίας σε ξένη κρατική Ακαδημία Ιππικής με Έλληνα ενδιαφερόμενο.

     Συγκεκριμένα, αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος μεγάλης απω-ανατολικής Χώρας, μας έστειλε ένα αίτημα προκειμένου στελεχωθεί επαρχιακό Ιππικό Κέντρο τους με Έλληνα τον οποίο θα προτείνουμε και ο οποίος θα έχει τις παρακάτω ευθύνες και αρμοδιότητες :

. Ανάπτυξη των στρατηγικών της ομάδας των εκπαιδευομένων.

. Εκτέλεση όλων των πτυχών του προγράμματος Ιππικής στο πλαίσιο των κατευθυντήριων γραμμών του Εθνικού Συμβουλίου του Αθλητισμού, και της Εθνικής Επιτροπής και τους κανόνες του Κέντρου.

. Διοίκηση και διαχείριση του Κέντρου.

. Συντονισμό των υφισταμένων Προπονητών και βοηθών τους με επίβλεψη του έργου τους και αξιολόγησή τους.

     Το εν λόγω Ιππικό Κέντρο θα εκπαιδεύει 46-50 αρχαρίους έως και μετρίως προχωρημένους Ιππείς της περιοχής, στην βασική Ιππική χωρίς εξειδικεύσεις αθλήματος. Σε ελληνική αντιστοίχηση τούτο σημαίνει έως και επίπεδο καλπασμού.

     Ο υποψήφιος, θα πρέπει να διαθέτει τα παρακάτω, ελάχιστα, προσόντα :

. Ανάλογο πτυχίο Ιππικής

. Ευχέρεια ομιλίας και γραφής Αγγλικής γλώσσας αλλά όχι ειδικό πτυχίο.

. Ανάλογη προϋπηρεσία.

. Τέλος, αλλά πρωτίστως, θα πρέπει να είναι ενήλιξ Έλληνας εκ γονέων Ελλήνων, γεννηθείς εν Ελλάδι και μέχρις ηλικίας 40 ετών.

     Μισθός-αποζημιώσεις κλπ :

. Μηνιαίος μισθός 15.000 ευρώ, κατατιθέμενος σε οποιανδήποτε τράπεζα εσωτερικού ή εξωτερικού σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική φορολογική νομοθεσία και επιπλέον ασφάλιση σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική ασφαλιστική νομοθεσία.

. Παροχή δωρεάν επιπλωμένης κι εξοπλισμένης κατοικίας, δυνατότητος διαμονής μέχρι οκτώ ατόμων, με κλιματισμό, πισίνα και κήπο σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον χώρο εργασίας.

. Αεροπορικά εισιτήρια.

     Διάρκεια συμβάσεως : 24 μήνες με δυνατότητα αναθεωρήσεως προς τα άνω.

     Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» νοιώθοντας την υποχρέωση της καλύτερης διεκπεραιώσεως του αιτήματος του διακεκριμένου ξένου μας και με αίσθημα υπευθυνότητος, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να στείλει προς μελέτη και αξιολόγηση το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση horsebackarchers@yahoo.gr . Όσοι στείλουν βιογραφικό θα λάβουν προσωπική απάντηση.

     Για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» θα είναι ιδιαίτερη Τιμή και χαρά να αναδειχθεί Έλληνας στην εν λόγω θέση, όχι απλώς για λόγους εταιρικής, αλλά για λόγους εθνικής υπερηφανείας, προς τούτο δε απευθύνουμε το αίτημα του διακεκριμένου ξένου μας δημόσια, από το παρόν Ιστολόγιο!

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.