Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

OI "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ 
ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 
"GRUNWALD"  
[ΠΟΛΩΝΙΑ]


     Στην κορυφαία Πολεμική Τέχνη της Έφιππης Τοξοβολίας και στους απαιτητικούς διεθνείς Αγώνες του Grunwald (Olsztyn-Πολωνία), οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα εκπροσωπήσουμε και πάλι την Ελλάδα, ανάμεσα σε 46, μέχρι στιγμής, κορυφαίους Έφιππους Πολεμιστές από όλο τον Κόσμο, με δύο Εφιπποτοξότες μας, την Υπαρχηγό της Ομάδος μας Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου και τον νέο Εφιπποτόξότη Γεώργιο Τροβά.


     Η Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου έχει ήδη εμπειρία διεθνών Αγώνων Έφιππης Τοξοβολίας μετά την επιτυχέστατη συμμετοχή στους τελευταίους Αγώνες του Usak (Τουρκία) όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!


     Ο Γεώργιος Τροβάς είναι ένας εντελώς νέος Εφιπποτοξότης ο οποίος ανεγνωρίσθη, κατόπιν εξετάσεων, μόλις τη 1η Φεβρουαρίου 2014, παρά ταύτα και με δεδομένη την πολύ υψηλή εκπαίδευση των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θεωρείται βέβαιο ότι η "εμφάνισή" του στους επικείμενους Αγώνες θα είναι εντυπωσιακή!  


     Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" εύχονται ολόψυχα στους δύο Έλληνες εκπροσώπους "ΚΑΛΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.