Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

PERSONAE GRATAE ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"





     Ως Ρersonae Gratae, εφοδιασμένοι με ιδιαίτερη συστατική επιστολή των Κινεζικών Αρχών, ανεχώρησαν για την χώρα της αρχαίας σοφίας, την Κίνα, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" κατευθυνόμενοι στο Τσίνγκχάι, όπου θα μετάσχουν των εκεί Διεθνών Αγώνων Παραδοσιακής Τοξοβολίας (23-26 Ιουλίου 2012), προσκεκλημένοι των Κινέζων διοργανωτών.






     H Αποστολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"  αποτελείται από τον Στέφανο Κάμπελ (Αρχηγό) και Σπυρίδωνα Μπάκα, Κωνσταντίνο Πέππα, Ελένη Σταυροπούλου και τον ανήλικο αλλά εξίσου εξαιρετικό Εφιπποτοξότη Γεώργιο Αλλαγιάννη, ο οποίος για πρώτη φορά εγκαταλείπει τους οικείους του προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ομάδος μας, λόγος για τον οποίο ευχαριστούμε τους Γονείς του για την εμπιστοσύνη τους προς τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".


     Ας σημειωθεί ότι η παρούσα Αποστολή είναι η πρώτη εκ των δύο, αυτού του καλοκαιριού, των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Κίνα. Η επόμενη Αποστολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" προκειμένου να μετάσχουν σε Αγώνες στην Κίνα, θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, με νέα σύνθεση ώστε όλο και περισσότερα Μέλη μας να αποκτούν διεθνή αγωνιστική εμπειρία γενόμενοι κοινωνοί Πολιτισμού. 




     Σε μία από τις όμορφες "γωνιές" του πλανήτη μας, θα αγωνισθούν, λοιπόν, οι πέντε "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" που ήδη πετάνε προς την Κίνα.




     Εκτός από τα  Τόξα, τα βέλη και τις φαρέτρες τους, μαζύ τους μεταφέρουν και τη δίψα να κατανοήσουν βαθύτερα τον Πολιτισμό ενός αρχαίου Λαού ο οποίος προσέθεσε ανεκτίμητη σοφία και γνώση στην Ανθρωπότητα.




     Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" και της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" : μέσω της αγαπημένης μας Πολεμικής Τέχνης να κατανοήσουμε βαθύτερα τον ανθρώπινο Πολιτισμό και να συμβάλλουμε σ' αυτόν, πάντοτε κινούμενοι με τη σιγουριά του ...υπνοβάτη!




     Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εταίροι της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" καθώς και ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" τους ευχόμαστε να απολαύσουν το μεγάλο πολιτιστικό "δίδαγμα" αυτού του σπουδαίου ταξιδιού τους, να επιστρέψουν κοντά μας ακόμη πιο χαρούμενοι και σοφοί και, δευτερευόντως, καλήν αγωνιστική επιτυχία! 




     Για μας οι "διακρίσεις" είναι αμελητέες προ της σοφίας και της χαράς του "ταξιδιού" που λέγεται Έφιππη Τοξοβολία! Και, ίσως γι΄αυτό, μας προκύπτουν και διεθνή Κύπελλα και Μετάλλια χωρίς να ...αγωνιούμε γι αυτά! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.