Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΞΕΥΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΥ 2016"
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΥΠΡΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

"WORLD DRAGON SHOOTING DAY 2016"
IN ATHENS, CYPRUS, CORFU, CHALKIS AND KALAMATA (Gr)


     Oι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" τιμήσαμε στην Ελλάδα,  στην Αθήνα, Κύπρο, Κέρκυρα και Καλαμάτα την μνήμη του Τοξότη Dennis Kauth συμμετέχοντας στη "Παγκόσμια Ημέρα Τοξεύσεως Δράκου 2016".


     Τοξεύοντας πάνω σε στόχο με τον υπαινιγμό ενός δράκου από μια γωνιά της Κοιλάδας του Οργανισμού "KASSAI", η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", για δεύτερη χρονιά, συμμετέσχε σε μία παγκόσμια διοργάνωση προς Τιμήν ενός ομοτέχνου ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο. 


     Στην Αθήνα, μετά από τις δέουσες προετοιμασίες ακολούθησε η τιμητική τόξευση.


     Τα βέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στο στόχο θα θυμίζουν στον απελθόντα ότι ο θάνατος νικά μόνον όσους ξεχνιούνται!


     Μετά την ολοκλήρωση των τιμητικών τοξεύσεων όλοι οι συμμετασχόντες υπέγραψαν επί του στόχου ο οποίος θα σταλεί, Τιμής ένεκεν, στη σύζυγο και στον υιό του εκλιπόντος, στις Η.Π.Α.


     Oι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" έδωσαν το "παρών" στη παγκόσμια διοργάνωση μαζύ με όλους τους"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ". 


     Επάνω σε έναν ωραίο τρισδιάστατο στόχο τα βέλη που τίμησαν τον Dennis Kauth έδειξαν και τη συμμετοχή και την ευστοχία των Κυπρίων Αδελφών μας.



     Στο ωραίο φυσικό περιβάλλον της Κύπρου η Τοξοβολία λαμβάνει πάντοτε μιαν εντυπωσιακή διάσταση και οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ" ξέρουν να αναδεικνύουν το τόπο τους.


     Και η μικρή Αρχηγός της Σχολής της Κύπρου Αναστασία Φ. Φωτίου που τιμήθηκε με αργυρό μετάλλιο στους περσινούς διεθνείς αγώνες του San Marino, φέτος δείχνει κατά πολύ βελτιωμένη! 


     Στην Κέρκυρα, στο εκεί Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" η τιμητική τόξευση άρχισε με την υπόκλιση ενώπιον του στόχου, στη μνήμη του θανόντος.


     Μια ωραία κεντρική παράσταση δράκοντος ήταν στο επίκεντρο του στόχου των Κερκυραίων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", όπως συνηθίζεται σε αυτή τη παγκόσμια διοργάνωση.



     Στα βέλη όλων των Τοξοτών του Κόσμου προστέθηκαν και τα βέλη των Κερκυραίων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αφιερωμένα στη μνήμη του Dennis Kauth.


     Kαι, όχι μόνον επί του στόχου αλλά και με τη γνωστή ευστοχία των αγαπημένων μας Κερκυραίων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με επικεφαλής τον Χριστόφορο και την Ειρήνη.


     Ο δράκος ενέπνευσε και τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" να τοξεύσουν συμμετέχοντας στη παγκόσμια διοργάνωση.


     Οι Χαλκιδείς Αδελφοί μας τόξευσαν στη μνήμη του Denis Kauth μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Κάστρου της Χαλκίδος όπου συνηθίζουν να διεξάγουν την εκπαίδευσή τους.


     Παρά τα απειλητικά δελτία καιρού για όλη την Ελλάδα, φαίνεται ότι ο καιρός ευδόκησε ειδικώς για τη συμμετοχή όλων των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στη παγκόσμια αυτή διοργάνωση και, τελικώς, απ'  άκρου σε άκρο, από τη Κέρκυρα μέχρι τη Κύπρο, ο καιρός στην Ελλάδα στάθηκε με το μέρος μας!


     Ιδιαίτερης σημασίας στη "Παγκόσμια Ημέρα Τοξεύσεως Δράκου 2016" ήταν και η συμμετοχή των τυφλών μαθητών μας της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ".



     Υπό την οργάνωση και την καθοδήγηση του επικεφαλής του Παραρτήματος Αθανασίου Ψωρομύτη, οι τυφλοί μαθητές μας τίμησαν με τα βέλη του τη μνήμη του Dennis Kauth σε μία καταπράσινη "μεριά" της Καλαμάτας.


     Οι τοξεύσεις των μαθητών μας έγιναν κατά ζεύγη με συντονισμό και αρμονία σε ένα πλαίσιο "παιγνιδιού", όπως σε κάθε τους τοξευτική εξόρμηση.


     Όπως και κάθε φορά που χαιρόμαστε τις τοξευτικές επιδόσεις των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" έτσι και αυτή τη φορά παρατηρούμε συνεχή βελτίωση των τεχνικών των τυφλών μαθητών μας.


     Και δε μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον επικεφαλής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" και για τη συμμετοχή της Σχολής του σε αυτή τη παγκόσμια διοργάνωση αλλά και για τη τεράστια προσφορά του στη βελτίωση του ενστίκτου των τυφλών συντοπιτών του που τόσο την έχουν ανάγκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.