Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΑΡΤΗ


     Από σήμερα, 6η Αυγούστου 2015, μία κόκκινη επισήμανση σε μιαν "άδεια" Ελλάδα δείχνει στον παγκόσμιο χάρτη με τις ανεγνωρισμένες σχολές Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Ευρώπη, την διεθνή εκπροσώπηση της χώρας μας από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" στην Ενστικτώδη (Παραδοσιακή) Τοξοβολία. 


     Τον χάρτη δημοσιεύει το διεθνούς κυκλοφορίας, δίγλωσσο, ειδικό περιοδικό που εκδίδεται (Γερμανικά και Αγγλικά) στη Στουτγάρδη με τίτλο "INSTICTIVE ARCHERY MAGAZINE" από τον γνωστό εκδότη Uwe Tesch.  


     Το περιοδικό "INSTICTIVE ARCHERY MAGAZINE" είναι από τα πλέον έγκυρα παγκοσμίως, με ευρύτατη απήχηση και στην έντυπη αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή, κάτι στο οποίο συντελούν και οι δύο γλώσσες στις οποίες εκδίδεται.


     Η ύλη του περιοδικού αυτού είναι, φυσικά, επικεντρωμένη στην Ενστικτώδη (Παραδοσιακή) Τοξοβολία και καλύπτει όλα τα είδη της με προσεγμένες επιλογές κειμένων και φωτογραφιών σε κάθε τεύχος.


     Όπως είναι αναμενόμενο, από το περιοδικό δεν απουσιάζουν και αναφορές στην Έφιππη Τοξοβολία με πολύ πληροφοριακά και καλώς εικονογραφημένα άρθρα.


     Μπορεί στη χώρα μας να επικρατεί η λαθεμένη αντίληψη ότι "τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις", ευτυχώς όμως, η Ευρώπη μας διαψεύδει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.